
اطلاعیه دادستانی ویژه مبارزه با جرایم سازمانیافته در آلبانی:
پرونده بریده مزدور بیژن پولادرگ پس از سه سال تحقیقات به دادگاه فرستاده شد
انجام خدمات برای وزارت اطلاعات رژیم ایران توسط مزدوران در آلبانی طبق قانون ۴ تا ۱۰ سال و شنود غیرقانونی از شهروندان ۷تا ۱۵ سال مجازات حبس دارد
روز جمعه ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ دادستانی ویژه مبارزه با فساد و جرایم سازمان یافته در آلبانی (اسپاک) اعلام کرد تحقیقات در مورد یک مزدور به نام بیژن پولادرگ تکمیل شده و پرونده را برای محاکمه به دادگاه فرستاده است. در این اطلاعیه آمده است: «در پایان تحقیقات در مورد پرونده جنایی شماره ۱۹۶ سال ۲۰۱۹، بیژن پولادرگ (شهروند ایرانی) به اتهامات جنایی شامل ”انجام خدمات و اقدامات با افراد نامگذاری شده”، ”ارگانهای تروریستی”، ”رهگیری غیرقانونی داده های کامپیوتری”، ”تداخل در داده های کامپیوتری”، ”تداخل در سیستم های کامپیوتری”، ”سوء استفاده از تجهیزات”، مندرج در مواد ۲۳۰، ۲۳۴ و ۲۹۳ قانون جزا، پرونده برای محاکمه به دادگاه ارائه شد».
طبق قانون انجام خدمات و اقدامات برای موجودیتهای نامگذاری شده مانند وزارت اطلاعات از ۴ تا ۱۰ سال حبس و شنود غیرقانونی ۷تا ۱۵ سال مجازات زندان دارد.
رسانه های آلبانی روز ۱۲فروردین گزارش کردند: بیژن پولادرگ که در سال ۲۰۲۰ در تیرانا دستگیر شده است، طبق تحقیقات، مشغول جمع آوری اطلاعات در مورد سازمان مجاهدین خلق ایران بوده است ( پانوراما، یورو نیوز، فکس وب، سیری تی وی، ایما آلبانیا، گازتا شیپ تاره …)
وبسایت نیوزبامب نوشت: پولادرگ که علیه سازمان مجاهدین به جاسوسی اشتعال داشت، از طریق اپلیکیشن تلگرام به زبان فارسی ارتباط برقرار میکرده است. او به عنوان کسی که از رژیم ایران فراری است در یک خانواده آلبانیایی در تیرانا ساکن شده بود. دختر خانواده متوجه صحبت های مشکوک او میشود و متعاقبا پلیس او را دستگیر میکند.
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورای ملی مقاومت در اطلاعیه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ اعلام کرده بود: بیژن پولادرگ در شهریور سال ۱۳۹۸ از قرارگاه مجاهدین اخراج شد و سوابق و اسناد و دلایل اخراج وی موجود و قابل انتشار و ارائه به دادگاه است.
بعد از دستگیری پولادرگ مزدوران وزارت اطلاعات در آلبانی تلاش کردند او را سفید سازی کرده و از محکومیت برهانند. جرجی تاناسی یک مامور پیشانی سیاه در آلبانی در ۱۳ اکتبر ۲۰۲۰ نوشت دستگیری پولادرگ یک عملیات فریب توسط سازمان مجاهدین و پلیس آلبانی بوده است.
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم در اطلاعیه ۹ مهر ۱۴۰۰ از ایجاد یک مرکز جدید برای جاسوسی و جمع آوری اطلاعات و زمینه سازی اقدامات تروریستی علیه مجاهدین، در یک ساختمان سه طبقه در منطقه کینواستادیو در تیرانا خبر داد که توسط چند تن از بریده مزدوران از جمله حسن حیرانی اداره میشود. در این اطلاعیه خاطر نشان شده بود: وزارت اطلاعات به برخی از مزدوران مانند موسی دامرودی، رحمان محمدیان، باقر محمدی و پرویز حیدرزاده که مدتهاست درخواست رفتن به ایران کردهاند، اجازه بازگشت نمیدهد و به آنها گفته است برای فعالیت علیه مجاهدین در آلبانی بمانند و فقط تاکنون پرویر حیدرزاده به ایران بازگشته است.
مقاومت ایران، با توجه به کارزار شیطان سازی و تهدیدات امنیتی و تروریستی رژیم آخوندی در کشورهای مختلف اروپایی علیه مجاهدین و مقاومت ایران، بار دیگر بر ضرورت محاکمه و مجازات و اخراج مأموران و مزدوران اطلاعات و سپاه و نیروی تروریستی قدس که در پوششهای گوناگون عمل می نمایند تأکید میکند.
شورای ملی مقاومت
کمیسیون امنیت و ضد تروریسم
۱۳فروردین۱۴۰۱ (۲آوریل ۲۰۲۲)
پرونده بریده مزدور بیژن پولادرگ پس از سه سال تحقیقات به دادگاه فرستاده شد برگرفته از سایت شورای ملی مقاومت ایران